Винаги предпазлива от изтичане на информация в пресата, Кейт Мидълтън беше открита

...
Винаги предпазлива от изтичане на информация в пресата, Кейт Мидълтън беше открита
Коментари Харесай

„Беше голям шок“: Близки на Кейт не знаели за болестта ѝ

Винаги внимателна от приключване на информация в пресата, Кейт Мидълтън беше открита за диагнозата си рак пред някои, само че други близки другари и довереници не знаеха.

„ Беше огромен потрес “ , сподели неин приближен пред People.

Във видео, което раздруса целия свят на 22 март, 42-годишната принцеса Кейт разкри, че е била диагностицирана с рак и е подложена на химиотерапия. Принцесата, известна с безпогрешната си улегналост, приказва за първичното опазване на диагнозата в загадка „ в името на нашето младо семейство “ , гласът ѝ се пречупи при споменаването на децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, който дели с принц Уилям.
               

На фона на жълти нарциси, постоянно възприемани като символ на надежда за хората с рак, Кейт съумя да се усмихне, като сподели: „ Аз съм добре и ставам по-силна всеки ден, като се концентрирам върху нещата, които ще ми оказват помощ да се излекувам; в моя разум, тяло и дух. "

„ В този миг мисля и за всички тези, чиито животи са били наранени от рак. За всички, които са изправени пред това заболяване, под каквато и да е форма, апелирам, не губете религия или вяра “ , приключи тя.  " Не сте сами. "

Зад кулисите принцесата на Уелс предприе стъпки, с цел да даде приоритет на своето здраве и благоденствие, само че не е била в цялостно усамотение. И тя, и 41-годишният принц Уилям бяха видяни на спортни събития и уроци на децата си през последните седмици. На 16 март двойката беше снимана да пазари дружно в Windsor's Farm Shop.

„ Да се ​​забавляват дружно, когато могат, е доста значимо “ , споделя другар на фамилията.  „ Тук става дума за това, че се усеща подкрепена. Тя въобще не се усеща изолирана. “

Kate Middleton Had a 'Tight' Circle of Knowledge Around Cancer News: 'Heck of a Shock,' Friend Says (Exclusive)
— People (@people)
Въпреки че здравната рецесия на Кейт ускори защитната мрежа към нея, тя също по този начин акцентира продължаващото отчуждение на кралското семейство от принц Хари и Меган Маркъл, които научиха новината по същото време като останалия свят. Въпреки това те персонално се свързали с Уилям и Кейт след известието и разгласиха обществено изказване: „ Пожелаваме здраве и изцеление на Кейт и фамилията и се надяваме, че могат да го създадат уединено и в мир. “

В дните след известието на Кейт, тя и Уилям още веднъж се концентрираха върху децата си, които сега са във Великденската почивка. Петчленното семейство ще прескочи традицията, като се откаже от великденските служби на кралските особи в параклиса " Сеинт Джордж " в замъка Уиндзор и вместо това ще прекарат дългия уикенд уединено вкъщи.

Принцът на Уелс ще възобнови публичните си отговорности, откакто Джордж, Шарлот и Луис се върнат на училище на 17 април, а Кейт, която ще остане надалеч от публичното внимание по време на лекуването си, ще може да се причисли към събитията, когато се почувства способна. Но източници от двореца споделят, че това не значи непременно връщане към кралските задължения - това решение ще зависи от съвета на лекарите. Засега фокусът ѝ е върху цялостното ѝ възстановяване, като фамилията ѝ е там, с цел да я поддържа.

Meghan Markle, Prince Harry ‘kept in loop’ about Kate Middleton’s cancer to avoid feeling left out’
Full Article:

— news4tv (@brahimelkh78113)
„ Тя има вътрешната мощ, поддръжката на брачна половинка си и невероятното си семейство, тъй че може да се концентрира върху това, което е значимо “ , споделя Айлса Андерсън, някогашна говорителка на кралица Елизабет, „ което е възобновяване на силите  ѝ “.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР